Nye familiemedlemmer - hils på Sheldon og Amy!

I dag har vært en fin dag, mye fordi jeg har tilbragt den sammen med min kjære lillesøster Åsne. Hun overnattet hos meg i natt som var, og da vi våknet hadde vi tenkt å ta oss en tur til sentrum. Åsne fortjener forresten sin egen paragraf her på bloggen. Det er nemlig hun som har laget den fine headeren min og designet til bloggen:) Hun er bare 11 år, men kjempeflink med datagreier. Takk for hjelpen, Åsne!

Åsne er klar for bytur.

Litt av grunnen til at vi ville dra for å handle var at jeg ville skaffe meg noe jeg har ønsket meg lenge, nemlig gullfisk! Jeg har hatt en bolle og sand stående, så i dag var dagen for å skaffe innhold. Vi spurte Anja om hun ville bli med oss, og det ville hun. Så da satte vi kursen mot sentrum i min blå Caravelle, alle tre.

Først fikk vi til TGI Fridays for å få oss litt mat. Vi valgte alle kyllingen, med Jack Daniels-saus. Kjempegodt!


Nam, nam...

Fra Fridays gikk turen videre til Galleriet, der vi kjøpte fiskene. Vi plukket ut en vanlig gullfisk (tror det heter Slørhale) og en Black Moor, som er noenlunde det samme, bare at de er svarte og har utstående øyne. Skikkelig kult utseende, synes jeg!

Jada, øynene SKAL være sånn.

På hjemveien stoppet vi på postkontroet for å hente en pakke. Jeg bestilte meg nemlig en ny TV (tilbud i Clas Ohlsons nettbutikk, røverkjøp)  for en stund siden. Jeg skal ha de på soverommet. Burde selvfølgelig hatt den der da jeg faktisk lå i sengen hele dagen p.g.a. smertene, og ikke nå, som jeg er oppe hele dagen, men sånn kan det gå. Skal bli litt artig å kunne se TV og filmer i sengen på nattestid. Snille papsen min har lovet å montere den i morgen, så det blir bra.

Vel hjemme måtte fiske sakte tilvennes vannet i sitt nye hjem, før de kunne slippes oppi."Her var det flott, her kan vi tenke oss å bo!"Nå er de på plass i vannet, og det ser ut til at de trives her i leiligheten. Siden venninnen min Zsuzsi har to gullfisk som hun har kalt opp etter karakterer fra serien "The Big Bang Theory" (de heter Penny og Leonard) så bestemte jeg meg for å gjøre det samme. Så gullfisken skal hete Sheldon, og Black Moor-fisken skal hete Amy :) Jeg bare digger Jim Parsons og Mayim Bialik, de er så vanvittige "tidige" både hver for seg og sammen:)

Slenger med et bilde Åsne tok av Den Nationale Scene da vi gikk forbi der på vei til Galleriet. DNS er, som noen av dere kanskje har skjønt, mitt favorittsted i Bergen by, eller kanskje i hele verden.

Flott bygg, ikke sant?

Nå har jeg altså tre kjæledyr, Max, Sheldon og Amy. Får håpe de to nyankomne vil trives godt.

Ønsker alle en riktig fin fredagskveld!5 kommentarer

ingrid

18.05.2012 kl.21:20

haha, så søte! :D

hyggelig med kommentar tilbake :)

Emily Karlsen

18.05.2012 kl.21:36

Søte fisker :)

angelundercover

19.05.2012 kl.15:22

Takk for det, ordner det vettu ;-) ingrid:

angelundercover

19.05.2012 kl.15:22

Emily Karlsen: takk :-)

Sol-Mari

14.11.2012 kl.13:12

I <3 Shamy!

Skriv en ny kommentar

angelundercover

angelundercover

24, Bergen

Hei og velkommen til AngelUndercover.blogg.no. Dette er en blogg om det å være meg, Ane, 24 år og student i Bergen. Dette er på sett og vis også en kulturblogg, da jeg er opptatt av å få med meg en del av kulturlivet rundt meg her i byen. For mer info om meg og tanken bak AngelUndercover, se første post.

Kategorier

Arkiv

hits