Bryllup

I helgen var jeg i bryllupet til min gode venninne Astrid, som fikk sin Lars Tore. Bryllupet fant sted på Averøya nær Molde, ganske langt unna Bergen, så det var en laaang kjøretur.

Tror dette er skiltet Ylvis sang om i tv-programmet sitt.

På veien både frem og tilbake overnattet vi på Hellesylt, på et vandrerhjem. Heldigvis hadde jeg godt selskap på turen av min venninne Zsuzsi. Vi hadde med oss musikk og dvder og fikk absolutt tiden til å gå. Og vel fremme angret vi ikke på at vi hadde tatt turen, det var et flott bryllup og en nydelig brud.

 Og kakebordet var digert! Har ikke vært så mett på lenge...

 

På turen hjem var vi ganske overtrøtte, høye på snop og rimelig lei av smale veier, innpåslitne sauer og trailere som ligger langt under fartsgrensen. Så vi skrudde stereoen på fullt og sang oss gjennom de siste timene, i alt fra Cell Block Tango til KT Tunstall, Marit Larsen, Mamma Mia og Phil Collins.

 

Denne gjør seg godt som allsang langs e39.

Det gjør denne også.

"Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur!"

 

 

 

 

6 kommentarer

idatanem

04.07.2012 kl.12:33

Nam kaene så go ut!

maehle

04.07.2012 kl.12:36

så koselig ut :)

Synne & Katarina

04.07.2012 kl.12:37

det så veldig koselig ut!! :)

Støvkorn

04.07.2012 kl.12:37

Jeg dauer av justin timberlake i videoen!!!!

Søk blogg

04.07.2012 kl.12:47

Har du sjekket ut Søk blogg sine hjemmesider? Sjekk det ut da vel sokblogg.no Kanskje ligger din blogg der? Om ikke, sørg for å få den registret. Lik oss gjerne på facebook https://www.facebook.com/Sokbloggno

LISE

04.07.2012 kl.12:52

Så nydelig kjole hun hadde! Åh, gleder meg til det blir min tur en gang i fremtiden:p

Skriv en ny kommentar

angelundercover

angelundercover

23, Bergen

Hei og velkommen til AngelUndercover.blogg.no. Dette er en blogg om det å være meg, Ane, 23 år og student i Bergen. Dette er på sett og vis også en kulturblogg, da jeg er opptatt av å få med meg en del av kulturlivet rundt meg her i byen. For mer info om meg og tanken bak AngelUndercover, se første post.

Kategorier

Arkiv

hits