"Hæ?"-øyeblikk, Downton Abbey, Ginger Spice, Hugh Laurie og sånt...

Har du noen gang opplevd sånne "Hæ"-øyeblikk? Sånn som egentlig bare skal skje i dårlige komiserier på tv, at du sier noe, og vips, så skjer det? Jeg har opplevd noe sånt et par ganger i mitt liv, og det er alltid ganske merkelig.

I dag, for eksempel. Jeg og ei venninne satt og så på Downton Abbey på DVD. Jeg fikk to sesonger av den serien til bursdagen min forrige måned, og jeg begynte å se på dem i helgen. Jeg ble hektet med en gang, og har allerede sett nesten alle episodene i sesong 1. Så i dag satt vi og så på, og så sa jeg noe om at det hadde vært ganske artig om hun der amerikanske ladyen ble gravid på sine gamle dager, det ville gjøre om på hele premisset for serien. Så setter vi på en ny episode...

Lorden: You're pregnant?!

Ladyen: Yes.
Big fat whooping HÆ og anklager om å ha tjuvlest imdb og wikipedia. Og jeg som unngår spoilers som pesten? Ærlig talt!

Noe av det samme opplevde jeg da jeg var 10 og Spice Girls var det eneste store. Alle jentene likte dem, og alle hadde sin favoritt. Min var Geri, Ginger Spice, hun rødhårede med høye støvler. Men så, etter et par, tre år, byttet jeg til Mel C. Forklaringen min var at "Geri kommer til å slutte i gruppa snart." Jeg tror jeg baserte utsagnet på at hun ofte stod for seg selv på pressebilder. Jeg var 10 år, unger sier mye rart. Og så, en morgen var det over alt i nyhetene. Geri slutter i Spice Girls! Har kranglet med Mel B!
Big fat whooping HÆ, men ingen kunne beskylde meg for å ha lest det på wikipedia.

Et eksempel til, jeg fulgte med på House og da han ble sammen med Cuddy sa jeg halvt på spøk at nå kommer hun til å dø og så må House og Wilson oppdra datteren hennes. Noen som husker drømmesekvensene fra episode 7.15? Hvis ikke, se her:

http://www.youtube.com/watch?v=Rsy1JqRe0l4
Big fat whooping HÆ, jeg fant på den storien nesten et år før den ble vist på tv!

Har du opplevd noen kule "Hæ?"-øyeblikk?

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

angelundercover

angelundercover

24, Bergen

Hei og velkommen til AngelUndercover.blogg.no. Dette er en blogg om det å være meg, Ane, 23 år og student i Bergen. Dette er på sett og vis også en kulturblogg, da jeg er opptatt av å få med meg en del av kulturlivet rundt meg her i byen. For mer info om meg og tanken bak AngelUndercover, se første post.

Kategorier

Arkiv

hits