En fredagskveld hjemme hos fammen.

En fredagskveld hjemme hos fammen. På programmet: Gullrekka.

 

 
Mor i huset (heretter kalt Mih) setter på Beat for beat. Far i huset (heretter kalt Fih) lurer på om ikke vi heller kan se på Skal vi danse. Kvinnene sier at Skal vi danse går på lørdager. Fih insisterer på at skal vi danse går på fredager. Noen "meningsutvekslinger" følger, før Mih setter over til tv2 så Fih selv kan se at der er det Norske talenter. Fih gir seg. Tilbake til Beat for beat. Heidi Gjermundsen Broch blir introdusert som Norges musikaldronning. Mih og Fih synes HGB er oppskrytt. Undertegnede (heretter kalt U) er i grunnen enig. Mih synes Lene Kongsvik Johansen kler seg stygt. Fih er enig. U sukker og lurer på om ikke Nytt på nytt begynner snart. Beat for Beat ender uavgjort. Alle stønner. Hallodamen annonserer at Elizabeth McGovern skal være med i Skavlan, etter Nytt på nytt. U blir opprømt og lurer på om ikke Nytt på nytt er ferdig snart. Fih gir sterkt utrykk for at han ikke aner hvem EMcG er og at han ikke bryr seg heller. U forteller at EMcG spiller i Downton Abbey. Fih gir sterkt utrykk for at han ikke aner hva DA er og at han ikke bryr seg heller. Han blir litt mer interessert når han får vite at DA er laget av han som spilte Kilwillie i Kar for sin kilt og at kona til Bellamy fra Aidensfield spiller skurken. Mih spiller wordfeud. Nytt på nytt er ferdig. Skavlan begynner. En skallet svensk fotballspiller kommer inn, U spør om noen vet hvem det er, Fih sier det må være David Beckham. Svensk skallet fotballspiller maser vanvittig lenge. Erik Solheim kommer inn. Nå spiller både Mih og U wordfeud, mens Fih sender SMS. EMcG kommer inn. U hysjer. Mih liker ikke kjolen til EMcG og tror dessuten at EMcG har tatt Botox. U ber Mih være stille. Fih sier at EMcG er ei pen dame, hvem hun nå er, og går for å hente mer brus. U holder seg for ørene og leser teksten. ES snakker på veldig skandinavisk engelsk nå. Fih lurer på om EMcG har fylt 40. Mih tror hun er minst 50. Mih googler. EMcG er 51. Mih smiler. EMcG synger en sang. Mih mener at EMcG ikke kan synge. U mener at det er vanskelig å vite så lenge ingen skrur opp lyden. Taylor Swift kommer inn. TS synger en sang. Mih mener at TS synger bedre enn EMcG. U vender tilbake til wordfeud. Skavlan hiver kortene sine, Fih leter en stund etter fjernkontrollen og bytter til tv2 der senkveld er i full gang. Stantsministeren er gjest. Fih mener Statsministeren er veldig klok. Mih mener programlederene ikke burde være så familiære med statsministeren. U spiller fremdeles wordfeud. Hellbillies kommer inn. Fih lurer på hvor gammel vokalisten er. Mih googler. Vokalisten er 51. Fih mener at det er mange som er 51 for tiden. U går hjem.

4 kommentarer

lover1

10.11.2012 kl.10:36

Veldig fin blogg du har!<33

rebeccamdb

10.11.2012 kl.11:46

Flott innlegg!

Sol-Mari

14.11.2012 kl.13:09

Haha. Eg såg desse programma på sjukeheimen med ein gjeng demente. Det var nesten like morosamt som det høyres ut som de hadde det!

skraatak85

23.11.2012 kl.20:04

Gullrekka<3

Skriv en ny kommentar

angelundercover

angelundercover

24, Bergen

Hei og velkommen til AngelUndercover.blogg.no. Dette er en blogg om det å være meg, Ane, 24 år og student i Bergen. Dette er på sett og vis også en kulturblogg, da jeg er opptatt av å få med meg en del av kulturlivet rundt meg her i byen. For mer info om meg og tanken bak AngelUndercover, se første post.

Kategorier

Arkiv

hits